Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag din RABATKODE!

Tynde eller tykke batterier - hvilket er nemmest?

Lad os sige at du har anskaffet et videokamera, og indtil videre har du kun anvendt dit standardbatteri. Selvfølgelig vil du gerne filme så meget som muligt, men der er et problem... Batteriet rækker kun til en halv time. Og når du begynder at søge online efter ekstrabatterier til videokameraer, så finder du kun nogle med samme batterilevetid.

Heldigvis så findes der batterier med højere kapacitet til de fleste videokameraer. Hvis du søger nærmere på præcist dit videokamera, så vil du hurtigt opdage at der kan findes hele fem forskellige typer batterier som alle passer til dit kamera!

”Hvor længe kan jeg filme med disse batterier?”
Dette er et spørgsmål som ofte kommer op. Det er ikke så nemt at give et direkte svar, men rigtig nemt at regne ud selv. Du véd bedst selv hvor længe dit kamera plejer at lade dig filme med et fuldt opladet batteri. Herefter er det bare at tjekke dit batteri og se hvilken mAh-værdi det har. Lad os sige at dit batteri har 700mAh og kan filme i 60 minutter.

Begynd med at foretage en søgning på den hjemmeside hvor du har fundet batterierne som passer til dit kamera. Ofte kan du indtaste din kameramodel og få alle batterier frem som er kompatible med det, og deres mAh-værdi plejer at være tydeligt angivet, så det er enkelt at sammenligne med det du har.

Lad os sige at du finder et tykt batteri med 3500mAh. Du kan derefter nemt regne ud hvor længe du kan fime med det batteri. 3500/7 = 5 (gange så længe), du kan altså filme i 300 minutter.

Oplad bare batteriet først, herefter kan du filme i flere timer! Perfekt i ferien, når du er ude og filme i længere tid, eller hvis du for eksempel laver en reportage.

Tykke batterier
Det er vældigt praktisk at kunne filme længe på bare én opladning, men læg mærke til at batteriet også har en større størrelse, hvilket kan give ulemper for dig. For eksempel kan batteriet komme i vejen for dig når du skal kigge gennem søgeren, og i visse tilfælde kan det også indebære at dit kamera sammen med batteriet ikke længere kan passe i din gamle kamerataske. Her finder du to eksempler på et tyndt og et tykt batteri til vores sony-kamera. For at vise forskellen har vi taget det tyndeste og det tykkeste batteri som eksempel. Herefter kan du selv afgøre hvilket der passer bedst til dig!


Med standardbatteriet (det tynde) kan du filme i 104 minutter


Med det tykke batteri kan du filme i 392 minutter.

Find dit batteri

Søg efter kamera/telefon/laptop:

Trustpilot

Betalingsmetoder

Facebook

Top 10