Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag din RABATKODE!

Hvis du fortryder dit køb


Hvis du fortryder dit køb - fortrydelsesret
Når du har købt en vare hos Batteries-online.dk, har du som forbruger altid en fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager din bestilling. Hvis du skifter mening eller hvis du ikke er tilfreds, har du ret til at returnere varen inden for denne periode.

Som kunde står du selv for returomkostningen hvis du fortryder købet. Det er dit ansvar at forsendelsen kommer frem til returadressen. Du kan, hvis du ønkser at sikre dig mest muligt, vælge en forsikret forsendelse.

Betingelser for at udnytte returretten:
Varen som sendes retur skal være i væsentlig samme stand og mængde samt i original emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi. Der er ikke returret på varer som er fremstillet specielt til dig. Du er ansvarlig for returneringen og du skal selv betale for returomkostningerne.
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på nedenstående adresse. Husk at du selv skal betale omkostningerne ved at sende varen retur.

Hvis betingelserne ikke er overholdt, kan vi desværre ikke acceptere returvaren.

Returadresse:
Batteries-Online ApS
Smidstrupvej 11
4230 Skælskør
Danmark

Hvad sker herefter?
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Dette sker senest 10 arbejdsdage efter modtagelse af returvaren.
Den eneste omkostning du har når du fortryder et køb, er portoen til at sende varen tilbage til os. Har du nægtet modtagelse og dermed ikke selv betalt for returfragten, fratrækker vi derfor fragtomkostningerne inden vi refunderer dit tilgodehavende.

Vigtigt:
Send os en e-mail og fortæl os at du ønsker at returnere en vare:
Returvarer som ikke er aftalt med os eller returvarer hvor returfragten ikke er betalt, vil ikke blive modtaget.

Når du returnerer skal du vedlægge en kopi af bestillingsbekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål til hvordan du returnere, så kan du altid kontakte os på kundeservice@batteries-online.dk

Find dit batteri

Søg efter kamera/telefon/laptop:

Trustpilot

Facebook

Top 10

n