Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag din RABATKODE!

Garanti


Garanti
Vi yder et års garanti på alle batterier. Medmindre andet er oplyst, er der to års garanti på alle andre varer. Vi har været meget omhyggelige i vores udvælgelse af leverandører og producenter af vores produkter og de har alle været igennem forskellige niveauer af tests. Vi er derfor i stand til at garantere for din tilfredshed!

Stadig ikke helt tilfreds?
Skulle du alligevel få problemer med en vare eller ønsker du at gøre gældende krav i henhold til garantien, kontakt da venligst vores kundeservice team på
kundeservice@batteries-online.dk. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Returvarer
Hvis problemet ikke kan løses hos vores kundeservice, vil vi sørge for at varen bliver ombyttet eller repareret. I dette tilfælde vil du pr. e-mail modtage de informationer du har brug for i forbindelse med at returnere varen.

I tilfælde af forkert brug eller forkert montering af varen, kan garantien bortfalde.


Returnering af defekte varer

Returer
Hvis du vil returnere en defekt vare, beder vi dig kontakte os først. Send os en e-mail på kundeservice@batteries-online.dk. Først herefter kan varen sendes retur sammen med en kopi af fakturaen og en beskrivelse af problemet.

Vi gør opmærksom på at vi kan ikke modtage forsendelser uden tilstrækkelig frankering, forsendelser sendt pr. efterkrav eller returforsendelser som ikke er aftalt med vores kundeservice.

Hvis varen var defekt allerede da du modtog den, betaler vi også returomkostningerne. Hvis det er tilfældet skal du give os besked inden for 8 dage, efter du har modtaget varen.

Herefter kan vi enten sende en ny eller arrangere en reparation.

Find dit batteri

Søg efter kamera/telefon/laptop:

Trustpilot

Betalingsmetoder

Facebook

Top 10